2014. július 11., péntek

11. nap. Budapest - Találkozás a spanyol cserepartnerrel

Reggel 6-kor útra keltünk, ezúttal végig autópályán mentünk, kb. 4 alkalommal kellett fizetni.  Eleinte még nem volt forgalom, aztán Barcelona szélétől már kezdtek sűrűsödni az utak. A kocsit tele tankkal kellett visszaadni, így kicsit izgatottan figyeltük az út menti benzinkutakat. A pályákon elég ritkán vannak,  csak a reptértől 6 km-re láttuk az első benzinkutat.
Röviddel 7 előtt megálltunk az autókölcsönző parkolójában.  Az átvétellel  foglalkozó  konténerben még takarítottak, intettek, hogy csak dobjuk be a kulcsos ládába a cuccokat, majd nyitáskor foglalkoznak vele.
Nem egészen 2 órányi repülés után megérkeztünk Budapestre. A kijáratnál már várt a kedves spanyol család, ők a délutáni Ryanair géppel mentek vissza. Leültünk egy büfénél, lelkesen mutogattuk egymásnak felváltva a budapesti és a spanyol képeket. Jókat nevetgéltünk az elmúlt 10 nap élményein, végül  készítettünk egy csoportképet.
A mindig mosolygós spanyol családdal
Az egyik legjobb nyaralásunk volt, sok szépet láttunk és nagyon kedves emberekkel találkoztunk az utunk során, és az otthoncserés szállás is remekül sült el.

<< Vissza az 10. napra          VÉGE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése